Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Af træ

Disse praktiske køkkenredskaber er skåret ud af ædle træsorter

Hjælpsom støtte i køkkenet kan nok bruges af alle. Især når de ser så godt ud som vores produkter lavet af ekstremt højkvalitets og eksotiske træsorter. Alle træprodukter kommer fra bæredygtig og miljøvenlig produktion, de er robuste, solide og ekstremt holdbare, og de skiller sig ud med deres markante, naturlige træmønster. Derfor er ingen produkt det samme, hver del er en unik kreation. De mange praktiske hjælpemidler gør dog ingen undtagelse når det kommer til økologisk produktion, robusthed og holdbarhed. Så du kan have glæde af dem i lang tid.

Planke og brik, der betyder noget

Skærebrætter, morgenmadsbrikker, pizzabrikker eller små brikker som bordskånere, vores træstykker er pragtfulde, praktiske og tilmed prisvenlige. De fleste af dem er lavet i hånden, med brug af forskellige træsorter. Hver sort har en anden farve og mønster, men de deler alle den samme soliditet, robusthed og lang levetid. Og deres karakteristiske udseende, for de bringer et stykke natur ind i dit køkken eller på dit bord. Især brædder og brikker af oliventræ bringer ud over deres unikke karakter og markante farve også ekstrem hårdhed og modstandsdygtighed samt antibakterielle egenskaber til bordet. Dette gør dem ideelle til hygiejnisk håndtering af fødevarer. Eller deres dekorative præsentation.

Lirum, larum, skele, disse skeer hjælper meget

Uanset om det er som salatbestik, øseske, pandeløfter, risotto-ske eller spatel, så er vores karakterfulde skeer af oliventræ ikke kun ekstremt praktiske, meget stabile og alsidige, de ser også utroligt godt ud. Dette skyldes den behageligt naturlige farve af denne ekstremt hårde træsort samt den markante mønster. Olivenholz egner sig særligt godt til brug i køkkenet, da det har antibakterielle egenskaber, samt en neutral duft og smag. De hjælpende træværktøjer kan meget, er meget alsidige, men de hører ikke hjemme i opvaskemaskinen. De har ikke noget at gøre der, men de er stadig ekstremt nemme at vedligeholde. Bare tør af med en fugtig klud og så er du klar.

Vores serveringsforslag: Smid det bare i skålen

Æbler, pærer og andre frugter præsenterer sig dobbelt så appetitligt i vores smukke skåle af oliventræ. De ser ikke kun meget godt ud på grund af deres farve og markante mønster, men de har også en antibakteriel virkning, er ekstremt robuste og holdbare. Derudover har vi også skåle af oliventræ til brød, mindre og større snacks og andre fingerfoods. Eller skåle af andre eksotiske træsorter som cedertræ eller træet fra Paulownia. Fordi det naturlige træ af disse skåle er i sig selv allerede en fantastisk præsentationsfad.

Øje i træ, vær vågen. Disse hjælpere er gode at have

Smukt fra Moder Jord, hjælpsomt og godt. Derudover uopslideligt, robust og ekstremt praktisk. Små køkkenredskaber af oliventræ kan meget og er altid klar til brug. Uanset om det er grilltang, kagerulle, kødhammer eller krydderimorter, så er vores produkter lavet af 100% oliventræ udtryksfulde redskaber med merværdi, der vil være utroligt nyttige i køkkenet.Artikel 1 - 20 fra 66