Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Privatlivspolitik

Databeskyttelse

Ved alle handlinger i forbindelse med købsaftalen indsamler, gemmer og behandler vi data. Vi overholder de gældende lovbestemmelser i denne forbindelse. Når du besøger vores hjemmeside, bliver din IP-adresse, browser-type og tidspunkt for dit besøg logget. Vi gemmer også oplysninger om dit operativsystem og de besøgte sider. Dette gør det dog ikke muligt at få adgang til personlige data. Personlige oplysninger, som du giver os ved en bestilling, tilmelding til nyhedsbrev, via e-mail eller kontaktformular, behandles kun til det formål, du aktivt har givet os data til.
Dine data skal naturligvis videregives til det relevante forsendelsesfirma, hvis du skal modtage en varelevering. Vi videregiver også dine betalingsoplysninger til det kreditinstitut, der er ansvarligt for betalingen, om nødvendigt. Derudover videregives dine personlige oplysninger ikke til tredjeparter. Personlige oplysninger opbevares, indtil det formål, du har oplyst os om, er opfyldt. Lovmæssige forpligtelser kan eventuelt forlænge opbevaringen af data i op til 10 år. Du kan til enhver tid anmode om sletning, korrektion, begrænsning af behandling eller fuldstændig blokering af dine personlige data, såfremt det er lovmæssigt muligt. På anmodning giver vi dig gratis oplysninger om alle personoplysninger, der er gemt af os. Disse leverer vi derefter i et almindeligt filformat med henblik på overførsel.
Databehandlingens retsgrundlag fremgår af artikel 6 i EU's databeskyttelsesforordning (EU-DSGVO).

Ved alle uoverensstemmelser har du ret til at klage til den relevante tilsynsmyndighed. Du kan kontakte dem på:

Landesbeauftragter für den Datenschutz Sachsen Anhalt
Postfach 19 47, 39009 Magdeburg
0391 81803 - 0
0391 81803 – 33
poststelle@lfd.sachsen-anhalt.de

https://www.datenschutz.sachsen-anhalt.de

Ved alle henvendelser vedrørende databeskyttelse bedes du kontakte:
Benera
Inh. Christian Grabe
Kerzendorf 34
06889 Lutherstadt Wittenberg
+49 (0)3491 – 6697670
Mail: info@benera.de

Vi gør opmærksom på, at enhver dataoverførsel via internettet (f.eks. ved kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedshuller. En omfattende beskyttelse af data mod adgang fra tredjeparter er ikke mulig.
Brugen af kontaktoplysninger, der er offentliggjort som en del af imprint-pligten, af tredjeparter til at sende uanmodet reklame og informationsmateriale, modsættes hermed udtrykkeligt. Som operatør af siderne forbeholder vi os udtrykkeligt retten til at træffe juridiske skridt i tilfælde af uanmodet fremsendelse af reklameoplysninger, f.eks. via spam-e-mails, forbeholdt.