Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Luksuriøst badeværelse og toilet

Transformér dit badeværelse til en velvære-oase!

"Det stille sted" var i går, i dag er badeværelset et sted, hvor man gerne er og bliver. Fordi man plejer sig der, både indvendigt og udvendigt, og finder ro og afslapning. For eksempel med en behagelig fuld badekar. Eller en forfriskende bruser. Badeværelset er også et sted, hvor man gør sig smuk eller bare kan vaske hverdagens stress væk og finde afslapning. Med vores tilbehør lykkes det på ingen tid at forvandle ethvert badeværelse til en tiltalende velværeoase. Det er både praktisk og ryddeligt og samtidig sjovt og kan hurtigt forbedres visuelt med dekorative detaljer.

Skåret i særligt hårdt træ: Produkter af oliventræ

Oliventræ er den alsidige blandt træsorterne: Robust, solid, holdbar og meget stilfuld. Oliventræ er betydeligt hårdere end andre træsorter, så det er næsten uudsletteligt. Det er økologisk værdifuldt, da det er en bæredygtig ressource. Dets attraktive farve og interessante årer gør produkter af oliventræ til ægte blikfang, og deres naturlige udseende er en berigelse for dit køkken eller dit bord. Ud over sin hårdhed og holdbarhed har oliventræ yderligere egenskaber, der kvalificerer det særligt til brug i køkkenet. Oliventræ er plet- og lugtafvisende samt har antibakterielle egenskaber, der modvirker dannelse af bakterier. Og det er let at rengøre: Bare aftør det med en fugtig klud, og det er klar igen. Bemærk venligst: Produkter af oliventræ egner sig ikke til opvaskemaskinen.

Til dine dokumenter: Brettchen, Hölzer und Untersetzer aus Olivenholz

Så du ikke brænder noget: Med robuste, hårde og skånsomme coasters eller skærebrætter skåner du bordduge og andre overflader på en stilfuld måde. Coasters af oliventræ er ikke kun en sand øjenåbner og en attraktiv bordkammerat, men de tjener også en hjælpende funktion ved at beskytte mod varme, pletter eller ridser. De er skæresikre, modstandsdygtige over for ridser og andre mærker, og de er alle unikke. Deres varierede årer sørger for, at selvom deres form og funktion er den samme, er deres udseende ikke det samme. Her sørger forskellige skiftende farvetoner for små, men fine forskelle, der naturligvis er ønsket.

Så smukke køkkenredskaber passer ind i ethvert køkken

Uanset om det er salatbestik, køkkenløs eller pandeskaber eller grilltang: Køkkenredskaber af oliventræ er hårde i det og altid gode at bruge. Takket være deres særlige hårdhed kan de være i brug hele tiden, og takket være deres antibakterielle egenskaber er de i alle tilfælde velegnede til brug med fødevarer. Vores smukke køkkenredskaber er lavet i kærligt håndarbejde, er praktiske, smukke og næsten uudslettelige. De er håndgribelige, ikke særlig tunge og derfor altid klar til brug. Og de er meget lette at rengøre: Bare tør af med en fugtig klud, og så er de klar igen.

Her har du et let, men særligt smukt spil

Bare giv glæde: Vores brætspil af oliventræ er altid en god ide. Især skakelskere får deres penge værd. Foruden deres smukke udseende imponerer vores skakspil af oliventræ med deres behagelige at gribe skakbrikker. Hvert skakspil er lavet i kærligt håndarbejde og er et unikum med hensyn til naturlig farve og årer. Selv når der ikke spilles, er skakbrædderne en attraktiv øjenåbner og inviterer dig gerne til en spil. Derefter kan de smukke figurer tage plads i deres skuffe igen, så ingen figur går tabt.

Hurtig, hurtig, ind i kurven!

Mange tilbehør er uundværlige på badeværelset, såsom håndklædeholdere, sæbedish eller -dispensere, spejle, tandbægre og -holdere, toiletrulleholdere, toiletbørster og naturligvis en række beholdere til opbevaring af alle slags ting. De sørger både for orden og ser samtidig godt ud. Ligesom vores mangfoldighed af dekorative kurve til forskellige ting af alle slags. Der er helt sikkert noget for enhver smag og ethvert formål. Stilfulde flettede kurve med eller uden passende indre liv giver plads til gæstehåndklæder, vaskeklude eller toiletpapirruller. Moderne metal kurve er også velegnede til dette og bringer en antydning af nostalgi ind i spillet. Til større ting er de praktiske vasketøjskurve perfekte. Kunsthåndværk er altid en fryd, hvor man diskret kan gemme beskidt tøj væk.

Minder om de gode gamle dage

Rigtige smykker og en påmindelse om de gode gamle dage er vores klassikere i emaljeoptik. Vaskefade og -kander, som fra bedstemors tid, er populære accessories i den trendy retro-look. Enten som et sæt eller som enkeltstående genstande er de virkelige blikfang, en egenskab der forstærkes af bevidst iscenesatte brugsspor. Ægte nostalgikere vil have sand glæde af det passende vaskefadestativ i metal. For dem, der kan lide det lidt mindre, men stadig ikke vil undvære nostalgi, er vores sæbedish i emalje bestemt det rigtige valg.

Ikke noget for vatrondeller: Stilfulde håndklædeholdere sørger for orden.

"Hver ting på sin plads sparer meget tid og onde ord", lyder et gammelt ordsprog. Det ved også vores praktiske håndklædeholdere, der stilfuldt giver plads til håndklæder, der lige er blevet brugt. De kan hænges op her og tørre i ro og mag. Uanset om det er af metal i nostalgi-look eller af træ i landstil, her finder hvert vådt håndklæde helt sikkert sit yndlingssted.

Forresten, yndlingsstedet: Der er også stilfulde toiletpapirholdere med nostalgisk flair.

Godt kombineret: Tilbehør til badeværelset med mening og fornuft.

Ikke kun nyttigt, men også smukt - det er mottoet for vores dekorative tilbehør, der i alle tilfælde skal sørge for orden på badeværelset og selvfølgelig også se godt ud. Om man foretrækker at kombinere ting farverigt og er tilhænger af materialeblanding eller hellere vil have "alt fra et støbt" er naturligvis en smagssag. Her er vores motto: "Tilladt er, hvad der behager", derfor satser vi på en farverig mangfoldighed. Især hvad angår de små ting.Artikel 1 - 20 fra 79