Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Figurer og skulpturer

Stolte skønheder, altid en elegant udsmykning på plads

Smukke figurer, veludformede skulpturer - mennesker har altid elsket at forskønne deres hjem. Først med vægmalerier, senere erobrede kunst i form af buste, figurer og skulpturer indendørs og tilføjede spændende, elegante og kunstneriske accenter. Som blikfang kan de, godt iscenesat og dygtigt sat i scene, udstyre ethvert hjem med et raffineret touch og udtrykke en helt personlig erklæring. Ideelt set passer de til den overordnede atmosfære og giver den et uforveksleligt højdepunkt. Mulighederne og passende steder er næsten overalt.

Zen, den veludformede formel for mere ro og afslapning

Zen betyder meditation. Det er en mental og livsholdning, en eksistens i nuet, der giver indre ro og afslapper sindet. Oprindeligt fra buddhismen, finder den også her i landet flere og flere tilhængere og venner. Symbolsk repræsenteres Zen af den siddende Buddha, der synes helt i ro. Denne yderst populære figur udstråler øjeblikkeligt meditativ ro. Buddha tilpasser sig næsten enhver omgivelse og fremmer med sin afbalancerede udstråling mere opmærksomhed og meditativ bevidsthed i nuet.

Den rene æstetik og essensen af livsbekræftende kvindelighed

Kvindens krop har altid været et centralt emne inden for kunsten, berømte skulpturer og statuer har altid beriget vores verden, tænk bare på Venus fra Milo, Sfinksen eller Frihedsgudinden. Hvis disse statuer er for store, men du stadig vil hylde kvindeligheden, kan du forskønne dine rum med mindre skulpturer, der dog ikke behøver at være mindre feminine. Smukke kurver, æstetisk krop og harmonisk anatomi spiller altid en stor rolle i disse figurer. De inkarnerer sensuel kvindelighed og forskønner gerne et sted efter dit valg med feminin elegance og ren sensualitet.

Engle, feer og elvere og andre himmelske skabninger

Engle har altid haft en fremtrædende position: om de er Guds sendebude, vogtere eller beskyttelsesengle, er de altid et symbol på åndelighed og udødelighed. Det samme gælder for feer, elvere og andre æteriske skabninger. Præsenteret på en tiltalende måde, kan de som dekorative figurer bringes tilbage til jorden og forskønne dit hjem som smukke himmelske budbringere.

Fortryllende ornament, spændende materialer og kunstnerisk arrangement

Elskere af abstrakt kunst finder hos os et rigt og krævende repertoire. Spændende skulpturer med veludformede ornament eller en elegant blanding af højkvalitetsmaterialer, dygtigt kombineret, er pragtfulde blikfang med en mere symbolsk udsagn. Her har din fortolkningsevne valget mellem mange muligheder. Og du har fuld frihed til at vælge.

Hjertevarme dekorative figurer, der giver dyr fornøjelse

Dyrefreunde, pas på: Her kommer et lille udvalg af helt søde og seværdige små figurer, der sørger for en harmonisk og smuk dyrevelfærd på stedet, hvor de befinder sig. Uanset om det er en hund, kat eller mus, er vores søde firbenede venner blikfang, udsmykning og en erklæring af en særlig art.