Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Maritim dekoration

Lyst til lidt hav?

Maritimt design i sin smukkeste form bringer altid en smule havluft ind i dit hjem. Det er ofte de små ting, der har den største virkning og kan enten vække længslen efter rejser eller tilfredsstille den, afhængigt af situationen. For hvorfor gå langt væk, når det gode er så tæt? Skab lidt strandstemning på dit badeværelse med vores smukke tilbehør. Eller på et andet dejligt sted, der vil minde dig om din seneste ferie.

Skib Ahoi!

"Velkommen om bord!" kunne være mottoet for vores flåde af skibe, som vi tilbyder i forskellige størrelser og udformninger. Uanset om det er som en simpel, men iøjnefaldende træbåd eller som et vægmaleri, vil du hurtigt stævne ud på havet med vores maritime dekorationer. Og du vil pynte ethvert sted efter eget valg med lidt feriestemning.

Skåret i ædelt drivtømmer

Driftwood har altid en helt særlig æstetik: Aldret, vind- og vejrresistent og helt i pagt med naturen. Derfor egner det sig fremragende til brug i vores maritime dekorationer. Om det er som stemningsfuld fyrfadsstage, lysestage eller attraktivt vægmaleri, vil du hurtigt skabe særlige accenter.

Fisk, skaller og andre maritime særpræg

Sommer, sol, solstråler: Vores maritime dekorationer bringer i hvert fald frisk luft til dit badeværelse, gør det mere hyggeligt og skaber en behagelig atmosfære af velvære. Enten som venligt enkeltstående element eller som sammensætning af forskellige stykker med en ekstra værdi fra havet vil de glæde både sømænd og sirener, såvel som invetererede landsmænd.Artikel 1 - 20 fra 27