Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Wanddekoration

Spejl, spejl på væggen, hvad er den smukkeste vægdekoration i landet?

Nøgne vægge kan være ret kedelige. Uden billeder, uden dekoration, uden smuk tapet, bare en væg? Hvis du er til mere variation, er du kommet til det rette sted, for vi tilbyder et bredt udvalg af smuk og dekorativ vægudsmykning. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Uanset om du er til det mere legesyge, elegante, naturinspirerede eller romantiske, så vil vores vægudsmykning helt sikkert være en spændende tilføjelse og et fantastisk blikfang ikke kun for væggene. Men også for vinduer, døre eller andre lidt kedelige overflader, der kan trænge til lidt farve. Lad dig inspirere af billeder, farver og former og forkæl dine fire vægge med lidt variation.

Lidt variation skader vel ikke? Det er helt sikkert ikke skadeligt for din væg.

Lad dig gerne inspirere af vores billeder og de andre muligheder for at give dine vægge en dekorativ finish. Enten overdådigt, fyldigt og farverigt, som med vores vægrelieffer lavet af spændende materialekombinationer, eller mere minimalistisk enkelt som med små vægophæng eller skilte. Også store billeder (med og uden belysning) kan være ægte og yderst dekorative blikfang på de rette steder. For hjertevarme mennesker har vi et helt særligt udvalg af forskellige hjerter: Små, mellemstore, store og i forskellige materialer, vil vores hjertekære væghængere helt sikkert få ethvert hjerte til at slå hurtigere.

En snert af nostalgi? Så har vi lige det, du har brug for.

Nogle mennesker kan godt lide at mindes gamle dage. Dengang, hvor alt stadig var bedre, den gode gamle tid. Vi har også et par mindesmærker i sortimentet, som du gerne må tage med dig ind i dine egne fire vægge. Alle betager med et antikt udseende og en patina, der får minderne til at leve igen. Uanset om det er en "gammel" lysestage, dørhammer, forskellige bure, kurve eller antikke terrakottafigurer, vil disse dekorationselementer ikke kun overbevise nostalgikere med deres vintage-look. Moderne mennesker vil også blive fortryllet af deres charme, for kærligheden til de gode gamle dages ånd er meget moderne.

Nøgne vægge? Vi lader dig bestemt ikke i stikken.

Vi har ikke billeder fra en udstilling i sortimentet, men vi har til gengæld masser af dekorative væghængere i alle mulige størrelser og materialer. Små, men fine ophæng med masser af kærlighed til detaljerne, mellemstore kranser af naturmaterialer eller med en mere blomstrende indretning, helt op til overdådige vægtæpper, der med garanti vil begejstre naturelskere og venner af ethno-looket. Legen med farver og teksturer er her en bevidst folkloristisk "specialeffekt". Som attraktive blikfang sørger de for, at en væg kan bevise sin evne til forvandling på den mest bogstavelige måde.