Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Sandbilleder

Billeder som sandet ved havet

"Alt flyder" kunne være mottoet for vores spændende sandbilleder, hvor der konstant opstår nye betagende kunstværker. Takket være en unik teknik er vores sandbilleder underlagt en vedvarende forandring. Forskellige sedimenter drysser uophørligt gennem vandet og skaber konstant nye strukturer og lag. Deres syn skaber meditativ ro og afslappethed, for der er altid noget i bevægelse i dem. Resultatet er bestemt værd at se på, og det fanger med sikkerhed alles opmærksomhed med sine bevægende øjeblikke.

Mystiske landskaber så langt øjet rækker.

Fremstillingen af sandbilleder er en omstændig proces: Forskellige tyngde sedimenter og sandkorn i forskellige farver fyldes i en vandopløsning. Der er de næsten konstant i bevægelse og drysser med forskellig hastighed gennem vandet på grund af deres forskellige kornstørrelse og tyngde. Dette skaber konstant nye strukturer, der ligner mystiske bølgebjerge, gådefulde klit- eller dybhavslignende landskaber og fascinerer med deres skarpe silhuetter.

Du kan dreje og vende det, som du vil.

Sandbillederne kommer ikke til ro. Sedimenterne drysser uophørligt gennem vandet og former konstant nye kunstværker. Flyt sandbilledet, drej det, og den imponerende forestilling begynder forfra. Med den medfølgende sprøjte og en stump nål kan du til enhver tid regulere vand-luft-forholdet og dermed påvirke strømningshastigheden. Hvis du vil have sandet til at flyde langsommere, kan du blot sprøjte lidt ekstra luft ind i den lille åbning med den lille sprøjte. Sprøjten kan også bruges til at påfylde ekstra vand, så du vil have glæde af dit kunstværk i lang tid.

Altid i den rette ramme.

Alle vores betagende sandbilleder har lige så højkvalitetsrammer. Forskellige træsorter er blevet brugt og omhyggeligt malet. De indrammer dekorativt glasset med dets kunstværk, bestående af vand og sand samt sedimenter i forskellig kornstørrelse og tyngde suppleret med fint guldstøv, som til sidst lægger sig glinsende over kompositionen og sørger for ekstra højdepunkter.Artikel 1 - 20 fra 20