Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Bord dekoration

Her har vi serveret dig nogle smukke dekorationsidéer.

Velbekomme! Vores smukke dekorationsgenstande svarer gerne til denne invitation. De kan dog ikke kun være smuk bordpynt, men også forskønne enhver tænkelig anden del af dit hjem. Her har du valget. Aparte lysestager til fyrfadslys, stearinlys eller LED-lys er en del af vores sortiment, ligesom elegante skåle eller smukke coasters. Nogle af vores stykker er bare smukke at se på, andre tjener også gerne en anden, ofte praktisk funktion. Du er velkommen til at kombinere dem som du vil, mange er dog også ægte solister. Som sådanne vil de ikke have, at man stjæler deres show. Men de har til fælles, at de passer til mange indretningsstile og perfekt og dekorativt supplerer dem, så de er ægte pluspunkter.

Det kan vi gerne servere for dig på et sølvfad.

"Chic i skålen" kunne være mottoet for vores mange forskellige skåle. De findes i mange forskellige materialer, former og størrelser. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Enten naturtro i ædelt træ eller i vandhyacint- eller sisalvæv, eller elegant i porcelæn, keramik eller glinsende aluminium. Her tilbyder de gerne deres tjenester: Uanset om det er som frugtskål eller som opsamlingssted for smukke ting af enhver art, gør de i hvert fald meget ud af sig. Og de er ekstremt praktiske oven i købet, for de udgør altid en stilfuld og ordenselskende serveringsfad.

Skåret i ædeltræ: Praktiske brætter og coasters i oliventræ.

Skærebrætter, morgenbrætter, pizzabrætter eller små brætter som coasters, vores træstykker er pragtfulde, praktiske og tilmed overkommelige. De fleste af dem er håndlavede, og der anvendes forskellige typer træ. Hver type har en anden farve og åretegning, men deres solide, robuste holdbarhed er den samme. Og deres uforvekslelige udseende, for de bringer et stykke natur ind i dit køkken eller på dit bord. Især brædder og coasters i oliventræ bringer ud over deres unikke karakter og udtryksfulde farve ekstrem hårdhed og modstandsdygtighed plus antibakterielle egenskaber med til bordet. Derfor er de ideelle til hygiejnisk behandling af fødevarer. Eller deres dekorative præsentation.

Her bliver der tændt for dig! Smukke lysestager skaber en smuk glød.

Dem, der har betragtet ting i stearinlysets skær, kender den hyggelige, romantiske og hjemlige virkning. Især når lyset ikke bare kommer sådan uden videre, men bliver præsenteret på en tiltalende måde. For eksempel ved hjælp af en smuk lysestage. Eller en dekorativ lysestage. Også vores fyrfadslysestager kan bevare gløden her og er den smukkeste præsentationsform for fyrfadslys eller små LED'er. Enten som formskønt sæt i skål eller som orientalsk udsmykkede lysestager i farvet glas.

Også vores udvalg af duftlys kan ses (og lugtes). Du er velkommen til at overbevise dig selv.