Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Udstoppede dyr

Lad os være ærlige. Menneskets bedste ven har altid været dets krammedyr. En trofast følgesvend, der altid har et åbent øre, aldrig kritiserer og altid er der, når vi søger trøst. Er du stadig på udkig efter din bedste ven? Vi kender nogle krammedyr, der også længes efter lidt nærhed.

 

Vores plysdyr får børneøjne til at lyse op

 

Dyr har en helt særlig tiltrækningskraft på børn. Tidligt står det klart, hvilket dyr deres yndlingsdyr er. Og så - det kender du selv alt for godt - drejer alt sig om dette ene yndlingsdyr. Uanset om det er en frø, et får, en hare eller en pingvin - vores sortiment har dem alle. Vi lægger vægt på både autentisk og børnevenlig udseende. Selv dinosauren kommer venligt frem. Søde knappeøjne får børneøjne til at stråle. Oftest har vores plysdyr detaljerede syelementer som krøller eller prikker på de bevægelige lemmer. Det glæder børnene særligt meget.

 

Til søde drømme

 

Du finder også et stort udvalg af kærligt designede puder i vores sortiment. Vores tilbud appellerer til både drenge og piger. Hvis en pude skal erstatte det klassiske krammedyr, har vi også udstyret en stor del af vores eksemplarer med sjove dyr.

 

Der er også noget for de voksne

 

Hvem tænker ikke gerne tilbage på sin barndom? Især på grå dage krammer voksne sig også ind med en varm chokolade på sofaen for at føle sig trygge. Det bliver endnu hyggeligere med vores fodvarmere. Skoene af, ind og slappe af. Ideelt efter et varmt karbad eller en lang gåtur i frisk luft. Der er alle gerne barn igen. Det nuttede design gør sit til det.

 

Stol på kvalitet og sikkerhed

 

Til fremstilling af vores krammedyr bruger vi normalt udelukkende polyester. Derfor kan du glæde dig til høj komfort og en blød fornemmelse. Plysdyrene har hverken spidse elementer, der kan skade små børn, eller indeholder stoffer, der er belastet med skadelige stoffer. Derudover er materialet meget let at pleje og tørrer hurtigt. Vi garanterer også høj holdbarhed takket være godt udførte syninger.