Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Havepinde og vindmøller

Her er der helt sikkert meget kærlighed i det

Vores havepinde og vindmøller behøver virkelig ikke at skjule sig. Tværtimod. De kan ses og bør også ses. På et øjeblik og meget enkelt kan de stikkes i bedet eller i en altankasse og dermed fange din opmærksomhed. De findes i mange farver, former og størrelser. Fantasifulde blomster, smukke dyresilhuetter, fortryllende stanglanterner og udtryksfulde vindmøller, der gerne bringer lidt bevægelse til din have. De fleste af vores havepinde og vindmøller er lavet af robust metal, tåler vind og vejr og er generelt ret uopslidelige. De kan godt lide at tilføje lidt farve til legen eller charme med deres trendy rustede look.

Frygt ikke at sige det med blomster

Med vores brede udvalg af havepinde er der blomstrende udsigter til haven, terrassen og altanen. De findes i forskellige størrelser og former. Uanset om det er frodigt, elegant bøjet, naturtro, farverigt eller som en reduceret silhuet, bringer de en mangfoldighed af blomsterpragt til bedet eller altankassen. De kan nemt stikkes i og omstikkes efter behov, men er altid en berigelse for dit udendørs område.

Hver sin dyrerygning

I vores sortiment af havepinde har enhver dyreven sin sande fornøjelse. Uanset om det er hund, kat, mus eller søde små fugle, pynter de gerne hvert bed eller forskellige altankasser, kan nemt stikkes og omstikkes efter behov og bringer dermed dyrebar glæde til store og små. De findes i forskellige størrelser, dyrearter og forarbejdninger. Enten som en særpræget silhuet i den trendy rustede optik eller som en forbløffende virkelighedstro efterligning af deres dyrebare forbilleder. Men også gerne med en sans for humor. Her er vores ikke helt alvorligt ment "sjove fugle" et morsomt og morsomt alternativ, der kan få smilene frem hos udendørsentusiaster.

Oplysende øjeblikke, blot stukket i

Romantiske aftener ved stearinlysets skær er meget populære, især på lune sommernætter, og bliver mere og mere populære. Vil du også have det? Med vores smukke og romantiske stanglanterner er intet nemmere end det: Bare stik dem i bedet eller i altankassen, sæt et fyrfadslys i, og voilà. På grund af deres meget enkle ind- og omstikning tilbyder de praktisk talt "romantik til at tage med sig". Ved en ændring af stedet kan de tages med direkte og uden besvær og oplyser derefter det sted, du vælger.

Her drejer alt sig om din dekoration

Farverige vindmøller bringer helt sikkert en del bevægelse ind i legen. Her har du en bred vifte af valgmuligheder hos os: Fra små og delikate til store, overdådige og meget farverige, her drejer alt sig om dine ønsker om dekoration. Vores vindspil drejer elegant i vinden og tilbyder også en imponerende forestilling selv i vindstille vejr. Vær ikke bange, vi vil ikke tvinge noget på dig her, vi vil bare vække din interesse.