Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Kunstige planter

Her kan der blomstre noget for dig: Vores udvalg af kunstige planter

For alle dem, der ikke er naturligt begavet med grønne fingre, tilbyder vores kunstige planter og blomster et pragtfuldt alternativ. De bringer blomstrende liv ind i dit hjem og er samtidig helt nemme at passe. Blomstrings- og blomstringsperioder spiller ingen rolle, de viser sig altid i fuld blomst, behøver ingen pleje og laver heller ikke snavs. På en måde sagt med blomster: De er det blomstrende bevis på, at floral udseende og levende grønt ikke nødvendigvis kræver gartnerisk kunnen.

Dekorative græsser til grønne oaser og andre små naturreservater

Saftigt grønt græs spire frem, hvor du vælger det. Enten i dekorative skåle eller potter - gerne med blomster som fantastiske og værdifulde farvepletter eller til "selvplantning" i dine egne allerede eksisterende potter. Græsserne skaber en velkommen "vildtvækstoptik", da deres strå synes at vokse vildt i kreativt kaos, men stadig skaber et harmonisk helhedsindtryk. Det samme gælder for små krydderurtepotter. Her kan du vælge og kombinere forskellige urter efter lyst, så din egen krydderurtehave vokser, spire og trives.

Er du ikke til at komme udenom en krans?

Det er også godt sådan. Vores dekorative hængende kranse fungerer særligt godt som vinduesudsmykning eller pynt på døre. De har en indbydende virkning og er altid en særlig smuk rund ting. De fås i forskellige kunstige blomstertyper med forskellige blomster og blade. Ren "Blomsterkraft" er også mulig med smukke dekorative ringe, hvor blomsterdrømme går i opfyldelse. Eller til at designe selv. Her er vores moskrans klassikeren, som gerne kan dekoreres med enkeltstående blomster.

Mere blomsterdrømme ønskes? Værsgo!

Pragtfulde buketter og frodige buketter, der aldrig mister deres blomsterpragt? Intet problem med vores flot designede kunstige blomsterbuketter. De fås i forskellige farvekombinationer, størrelser og forskellige sammensætninger. Uanset om lavendel, pæoner eller hortensiaer er dine yndlingsblomster, vil blomsterelskere med garanti finde noget her. Uanset om det er til din egen blomsterdekoration eller som gave, så er vores buketter frodige og pragtfulde, og de visner under ingen omstændigheder.

Blomster med ekstra fordele: Her blomstrer badeværelsesforkælelse for dig

En rose er en rose er en rose. Og i disse tilfælde også en vidunderligt duftende badevandsætter. Vores sæbeblomstbuketter er en vidunderlig gaveidé med dobbelt effekt. Først og fremmest ser de bare fantastiske ud og dufter skønt. På anmodning tilbyder hver blomst også grundlaget for en fortryllende badeoplevelse. Hver blomst kan plukkes individuelt og opløses i badevandet. Resultatet er en ekstremt behagelig badeoplevelse: Blød hud og en langvarig subtil duft. Både på huden og i badeværelset. Og naturligvis baseret på naturlige aromaer.Artikel 1 - 20 fra 50