Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Dekorative ophæng

Fra bolig til drømmebolig. Ganske enkelt med de rette dekorationsidéer.

Vores dekorative ophæng er blot en måde at skabe mere atmosfære på. De pryder lofter og vægge eller hænger gerne ved vinduer og døre. Og sørger dermed for dekorativ merværdi. De findes i forskellige størrelser, lavet af forskellige materialer og i mange forskellige stilarter: Fra A som behagelig atmosfære til L som landlig stil og S som Shabby Chic til Z som fortryllende omdannelse. Her er der med sikkerhed noget for enhver stil og smag. Så kig rundt, grip chancen og hæng op.

Disse dekorative ophæng kommer fra hjertet...

Hjertet som et symbol på kærlighed går aldrig af mode. Hvorfor også? Den blødt buede form, den fine linjeføring og masser af muligheder for fortolkning - det gør det så populært. Også blandt vores designere, der har kunnet realisere forskelligartede hjerteidéer. Både hvad angår materiale og udførelse. Filigran i metal, mere rustik i træ, legesyg-flettet i pil eller elegant i sølv, vores dekorative hjerteophæng findes i så mange varianter, som hjertet begærer. Og det er kun godt.

Sommerfugle i maven? Eller som dekorativ rumudsmykning...

Sommerfugle står for sommer, sol, solskin og en vis lethed. Deres legende flakken minder os om sommerenge og ubekymret naturlighed. Det gør dem så populære, og derfor egner de sig naturligvis også som dekorativ rumudsmykning. Vores legende dekorative ophæng med sommerfuglemotiver er ingen undtagelse. Tværtimod. Smukke, yndefulde og filigrane fortryller de dit interiør og bringer sommerlig atmosfære ind i spillet. De pryder gerne vægge, vinduer, døre eller andre flader, der uden dem sandsynligvis ville virke en smule kedelige.

Sol, måne og stjerner? Men selvfølgelig!

Smukke dekorative ophæng er en pryd for hus, gård, terrasse eller altan. Udfolder de deres visuelle virkning i indendørs rum ved at se godt ud og have fantasifulde former og farver, tilføjes der lidt mere bevægelse udendørs. Nemlig når de svajer blidt i vinden og samtidig lyder godt. Det gælder især for vores legende himmelmotiver. Her sørger dekorationsophænget "Sol", hvis indbyggede glaskugler smukt afspejler sollyset, for en herlig effekt. Eller stjernerne, som vinden bærer væk og skaber en vidunderlig lyd. Spændende og beroligende på samme tid.

Plads til kreativ udfoldelse.

Dekorative ophæng tilbyder masser af mulighed for kreativ udfoldelse. De pynter straks op på vægge, døre og vinduer. Nogle gange tilbyder de også muligheden for at være kreativ selv. Som for eksempel med vores bur. I sig selv allerede en smuk blikfang, men det kan fyldes efter ønske. Og gerne sæsonbetonet. Med sommerblomster for eksempel eller dekorativ julepynt. Også de maritime glaskugler indbyder til at blive fyldt. Måske med fyrfadslys? Her er din fantasi på spil.Artikel 1 - 20 fra 56