Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Balkonmagi

Mange mennesker starter dagen med en dejlig varm kop kaffe på altanen. Det er endnu bedre, når den allerede oser af afslapning og muliggør en god start på dagen. Planter, vindspil og andre dekorative højdepunkter glæder øjet.

Altanen som en charmerende fugle- og insektpension

Redekasser, bie- og insekthoteller, humleboliger og fuglehuse - med disse imponerende boliger giver du værdifulde skabninger et dejligt hjem. Observer myreboer eller opdræt endda en bi-sværm i dine egne fire vægge. Om vinteren er fuglehuse altid et velkomment valg for at sørge for tilstrækkeligt med mad.

Lad det blive grønt!

Hvad ville en altan være uden planter? Sandsynligvis ret trist og ikke engang halvt så hyggelig. Den passende beplantning må derfor naturligvis ikke mangle. Med matchende planteskåle skaber du forbløffende accenter. Plantepløkker og vindmøller tiltrækker alles opmærksomhed. For endnu mere mangfoldighed i blomsterpotten er plantepløkker og vindmøller et fremragende valg. Ikke kun ved vindpust skaber de fortryllende effekter på altanen. En fornøjelse for både unge og gamle!