Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Kander og vaser

Mange tak for blomsterne. Og vaserne.

Findes der noget smukkere end friske blomsterdrømme, der pynter op derhjemme? Duftende, farverige og livsbekræftende. I en smuk vase ser de endnu bedre ud. De vil med garanti heller ikke sige nej til en smuk planteskål. Opdag vores store udvalg af vaser, plantekrukker, potter og kander. I forskellige materialer, i mange former, størrelser og designs, og velegnede til en lang række forskellige indretninger: Enten moderne og minimalistiske, legesyge og romantiske eller til venner af landstil eller elskere af shabby chic.

Kun kander indendørs?

Advarsel - Nostalgi-alarm! Den gode gamle mælkekande vækker minder om gamle dage. Hvad der tidligere blev brugt til at hente mælk med, er i dag egnet som smuk dekoration til dit hjem. Det samme gælder den gode gamle vaskekanne i ægte retro-emaille-look, som tidligere gjorde gode tjenester til at fylde vaskeskålen på badeværelset eller i soveværelset. Eller en ikke helt så gammel vandkrukke i retro-look. Vores forskellige kander egner sig som fantastiske dekorationsgenstande indendørs eller udendørs: Uanset om det er i vinterhaven, på terrassen, i badeværelset eller opholdsområdet, ser de altid godt ud, bringer glæde og vækker masser af minder. Vores smukke vandkander er ingen undtagelse, tværtimod har de en ekstra fordel: For blomster, der regelmæssigt bliver vandet, holder længere og giver endnu mere glæde.

Hos os kan der blomstre noget for dig. For eksempel mange fantastiske vaser

Det her er en fantastisk buket af forskellige vaser og plantekrukker. I vores vaser føler afskårne blomster sig hjemme. Uanset om det er som en enkelt blomst med lidt grønt eller som en hel buket. I mange størrelser, former og designs er de velegnede til alle slags blomster. Roser, liljer, nelliker, dahliaer og andre blomstrende fantasier kommer særligt godt til deres ret. Vores udvalg omfatter ekstravagante vaser såvel som moderne, minimalistiske eller kærligt legende varianter. Også med vores plantekrukker kommer venner af den grønne tommelfinger til deres ret. De kan bruges både indendørs og udendørs og er altid imponerende blikfang. Smukt beplantede gør de naturligvis endnu bedre indtryk og er dekorative.Artikel 1 - 20 fra 54