Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Figuren und Skulpturen

Med os kan du let gøre et godt indtryk.

Forestil dig, at du sætter noget smukt op. I din have, på din terrasse eller på din altan. En smuk kvindelig figur, et sødt dyr eller en elegant skulptur. I vores sortiment finder du helt sikkert den figur, der passer perfekt til din personlige smag. Uanset om du er dyreven, elsker af vintage, blomsterbarn eller zen-fan - vi har mange smukke figurer og skulpturer, der er en ægte pryd for udendørsområdet. Selvom de enkelte objekter er meget forskellige, har de nogle fælles træk: de er vind- og vejrresistente, praktiske og dekorative, lavet med kærlighed til detaljen. Mange af disse figurer er rent dekorative, nogle har også en ekstra praktisk anvendelse: de kan plantes, giver plads til fuglefrø eller måler nedbørsmængder. Så både mennesker og dyr nyder godt af dem.

Styrken ligger i roen.

Buddha-figuren symboliserer i buddhismen 'oplysning'. Den står for ro, sindighed og indre fred. Buddha-figuren kan også gerne udbrede denne ånd i din have, på din altan eller terrasse. Her er han gerne den stoiske rospæl og udstråler sin fredfyldte aura - uanset vind og vejr. Buddha fås i forskellige størrelser og designs, der viser forskellige stemninger: nogle Buddha-figurer ser mere eftertænksomme og rolige ud, andre er glade og muntre. Afhængigt af dit humør og din meditative grundholdning finder du helt sikkert den rette statue til din personlige zen-atmosfære udendørs.

Om natten er alle katte grå.

Hunde, fugle, frøer og ræve også. Til gengæld skinner de i de mest strålende farver i dagslys. Selvfølgelig kun hvis du vil og har valgt et farverigt eksemplar. Som de knaldgrønne og glade frøer eller de farverige paradisfugle. Hvis du ikke er så vild med skrigende farver, men stadig vil sætte et lille monument for din kærlighed til dyr, vil du med garanti finde noget passende blandt vores naturtro efterligninger. Med stor kærlighed til detaljen er der her blevet fremstillet overraskende virkelighedstro jordmænd, små rådyr eller søde smågrise, der kan pryde din altan, have eller terrasse. Dyreelskende vintage-fans vil måske snarere vælge de aparte silhuetter i trendy rustoptik. Uanset hvilken figur du vælger, er én ting garanteret: Det bliver en rigtig fest.

Har du en fugl?

Eller flere? I hvert fald har fuglene det godt hos dig, hvis du stiller en af vores smukke og praktiske fuglebade til rådighed for dem. For selv fugle har stor tørst på varme dage og glæder sig over de særprægede drikkeskåle, der venter på dem i haven, på altanen eller terrassen. Men du kan også vise dem fuglen. I vores sortiment har vi mange store og små fugle, der pynter og dekorerer altankasser eller bede og dermed bidrager til mangfoldigheden af fjerkræ.