Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Fortrydelsesret
En forbruger er enhver fysisk person, der indgår en juridisk transaktion med formål, der ikke primært kan henføres til deres kommercielle eller selvstændige erhvervsmæssige aktivitet.


Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen er tredive dage fra den dag, hvor du eller en af ​​dig navngivet tredjemand, som ikke er transportøren, tog varerne i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du kontakte os:

Benera
Christian Grabe
Candle Village 34
06889 Lutherstadt Wittenberg
+49 (0) 3491 - 6697670

E-mail: info@benera.de

informere dig om din beslutning om at fortryde denne kontrakt ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post, fax eller e-mail). Du kan bruge den vedhæftede prøvefortrydelsesformular, selvom dette ikke er obligatorisk. Du kan også downloade prøvefortrydelsesformularen eller en anden klar erklæring fra vores hjemmeside (https://www.benera.de/) og udfylde den elektronisk og i en af ​​ovenstående. Send ruten til os. Hvis du gør brug af denne mulighed, sender vi dig straks en bekræftelse (f.eks. via e-mail) på modtagelse af en sådan tilbagekaldelse. For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om din udnyttelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber.

Konsekvenser af tilbagekaldelse
Hvis du annullerer denne kontrakt, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (bortset fra eventuelle ekstra omkostninger, der opstår som følge af, at du vælger en anden leveringsmetode end den billige standardlevering, som vi tilbyder) skal tilbagebetales straks og senest inden fjorten dage fra den dag, hvor vi modtog meddelelsen om din annullering af denne kontrakt. Til denne tilbagebetaling bruger vi den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre noget andet er udtrykkeligt aftalt med dig; under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet gebyrer som følge af denne tilbagebetaling.

.
Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at du har sendt varerne retur, alt efter hvad der er først. Du skal returnere eller aflevere varerne til os med det samme og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dag, hvor du meddeler os din annullering af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne inden 14 dages fristen er udløbet. Du afholder de direkte omkostninger ved returnering af varerne.
Du hæfter kun for varens værditab, hvis dette værditab skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet.