Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Lanterner og lysholdere

Sommeraftendrømme går i opfyldelse

For romantiske sommeraftener i stearinlysenes skær er vores lanterner og lysholdere ideelle. På et øjeblik bringer de alt i det rette lys, og skaber en vidunderlig hyggelig stemning på altanen, terrassen eller et hyggeligt hjørne i din have. De findes i forskellige størrelser, materialer og udseender, men det fælles træk er, at de altid har tilstrækkelig plads til et lys eller en fyrfadslys. Derefter beskytter de lysets flamme mod at gå ud, takket være det gennemsigtige glas, der holder enhver vindpust ude. Uanset om du foretrækker lanterner eller andre eksklusive lysholdere, vil elskere af romantiske stunder ved stearinlysets skær med sikkerhed finde det rette tilbehør til deres lys hos os. Og kan derefter med glæde være helt opslugt af flammerne.

Jeg går med min lanterne, og min lanterne går med mig

Fremhæv skønheden i din have, terrasse eller altan og bring dem i det rette lys. Med vores udvalg af smukke, praktiske og robuste lanterner har du her valget. Uanset om de hænger, står eller er placeret på anden vis, forlænger de gerne fornøjelsen af et hyggeligt sted langt ind i de sene aftentimer. Afhængigt af valget af lys, om det er et rigtigt lys, et fyrfadslys eller en LED-lys, kan du vælge enten at skabe stemning eller sikkerhed. Eller begge dele. Vores lanterner findes i forskellige udformninger og størrelser, men de har alle til fælles, at de tilfører ekstraordinære lysindslag til dit valgte sted og skaber en ekstra hyggelig og romantisk stemning på lune sommernætter.

Spritnye og vidunderligt oplysende: Vores lysholdere

"Formen følger funktionen" - dette designprincip, der kort sagt betyder, at en ting's form bør følge dens funktion, gælder klart også for vores lysholdere. For deres funktion er at oplyse ting. Med et lys for eksempel. Det faktum, at deres ydre form også ser meget godt ud, er en ekstra bonus. Udstyret med et rigtigt lys, et fyrfadslys eller en LED-lys, oplyser de et sted efter dit valg og giver mulighed for at forlænge sommeraftenerne udendørs. Det valgte lys behøver ikke engang at være særlig lyst for at skabe en ekstraordinær effekt. Nogle gange er mindre mere, og det er ofte de mindre lysindslag, der fanger øjet og fremhæver hyggen i en siddeplads. Du sætter dig bare ned og nyder den milde sommeraften i det romantiske skær fra lysene.Artikel 1 - 20 fra 28