Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

LED og lysdekoration

Lysende eksempler til haven, altanen og terrassen

Især på lune sommeraftener, når skumringen falder på, er lyse øjeblikke ofte de smukkeste. Med vores lysende dekorationer kan du trylle dem frem på ingen tid og placere dem lige, hvor du ønsker det. Her skaber vores små, men fine lysøer en hyggelig atmosfære og sørger for, at du får lys, når du har brug for det. Uanset om det er som stemningsfuld lysestage til fyrfadslys eller stearinlys eller med energibesparende LED-belysning, så er vores lampeobjekter altid noget særligt og skaber gerne hyggeligt lys i mørket.

Her vil du helt sikkert få lysende øjne

Søde, små dyrefigurer, som er vind- og vejrbestandige og har vågne blikke bestående af to LED-lys, er en fryd for terrassen, bedet eller altanen. Lavet med stor kærlighed til detaljen og i slidstærkt, robust polyresin er de et skinnende eksempel på smuk og praktisk haveudsmykning. Med et tryk på knappen får du deres øjne til at lyse op og give blødt, varmt og hyggeligt lys. Og sørger for lyspunkter.

Få maritim stemning på din altan

Eller din terrasse eller i din have. Den autentiske efterligning af et fyrtårn i robust, vejrbestandigt polyresin står imod vind og vejr. Kærligt malet minder det alle fans af Nordsøen om stormfulde tider. Drevet af solenergi kan solcellepanelet bruges hver aften og sørger for oplysende lyspunkter. Præcis som originalen giver det også her indtryk af, at lyset drejer rundt. Den indbyggede reflektor gør dette muligt. Klar til brug når som helst takket være en praktisk tænd- og slukknap på bagsiden.Artikel 1 - 18 fra 18