Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Tætningslister til døre og vinduer og trækstop

Find attraktive dørstoppe hos Benera

En dørstop er et velkendt og meget nyttigt indretningsaccessory, der effektivt forhindrer slamrende døre og beskadigede vægge. Det kræver blot en vindpust ved gennemtræk, og døren smækker med et højt brag. Dette kan hurtigt føre til beskadigelse af dørkarmen eller låsen selv.

Men det kan også ske, at det uforsigtige, kraftfulde åbne af døren resulterer i skade på objekterne bagved. Dørhåndtaget kan ridse på væggen eller mod et møbel, og skaden er sket. En dørstopper kan effektivt forhindre sådanne ulykker og skader og ser samtidig stilfuld ud. De enkelte dørpropper adskiller sig mindre i funktion, men mere i design, farve, form og materiale. Til børneværelser er der legende, sjove, elskelige dyre-designs, mens mere neutrale, men ikke mindre effektive dørstoppere passer bedre til stuer eller forretningsområder. Udover dens funktionalitet skal dørstopperen selvfølgelig også opfylde dine designønsker. Det omfattende sortiment tilbyder den rette dørstopper til enhver bolig og næsten enhver boligstil.

Beskyt børnehænder og poter

En dørstopper forhindrer ikke kun beskadigelse af dørkarme, møbler og vægge, men beskytter også børnehænder og poter mod skader. Du kender sikkert problemet med, at døre har en magisk tiltrækningskraft på børn. De små skurke leger gladeligt med døren, og på et øjeblik er de små fingre klemt. Med en dørstopper kan du forhindre ikke kun en kraftfuld åbning af døren, men også låsningen. Placer blot stopperen i den åbne dør, og de små fingre er beskyttet. En dørstopper er også en velsignelse for dyrepoter, for hvor mange gange er kattepoter og hundepoter ikke blevet klemt i en pludselig smækkende dør? Takket være dørstoppere er denne fare elimineret, og du behøver ikke længere bekymre dig om dine firbenede venner.

Fleksible gulvdørstoppere kan bruges overalt

I en ældre bygning sker det ofte, at døre bare ikke forbliver i den ønskede position. Bare åbn vinduet, og døren klapper bare sammen og laver en larm. Træk for at få sommervarmen ud af rummet? Det kan du glemme, for dørene forbliver ikke åbne. Fleksible dørstoppere sørger for, at dette problem tilhører fortiden. Hvor end du har brug for det, kan du bruge den fleksible stopper på den ønskede dør når som helst. I det rigtige design er en dørstopper næsten ikke mærkbar, eller den udvider endda rummet med en attraktiv dekoration. Hos Benara finder du et bredt udvalg af dørstoppere, lige fra søde til moderne og minimalistiske. Om vinteren er dørtrekselstopper også en fantastisk måde at øge komforten i boligområderne på. De forhindrer samtidig en ubehagelig træk under døren og sørger for åbne eller lukkede døre efter ønske. Udvalget af egnede dørstoppere til enhver lejlighed er stort, og du vil også finde det rigtige produkt i forhold til design hos Benara.

Forhindr ind- og udelukning med en dørpude

Har du en vaskekælder eller elsker dine børn også at lege i forhaven? Så kender du helt sikkert problemet med døre, der smækker i. Du skal konstant tage nøglen eller trykke på dørklokken. Også her kan en dørstopper være løsningen på problemet. Hvis du vil holde en bestemt dør i en fast position, kan du montere stopperen fast. Hvis du derimod vil være mere fleksibel, er bevægelige dørstoppere fantastiske. Mange modeller er velegnede til både indendørs og udendørs brug, så du også kan holde haven eller husets indgangsdøre åbne. Indendørs kan du også ty til modeller i stof.Artikel 1 - 15 fra 15