Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

På vej

En rejse er altid spændende og spændende, ingen undskyldning for at selv de mindste ønsker at opbevare deres rejsegods stilfuldt. I Benera Online Shop finder du den passende kuffert til børn og meget mere. Da de fleste forældre allerede synes, at deres egen kuffert til bagage er alt for lille, er en rejsekuffert til børn en god måde at opbevare mere på. Der er smukke og børnevenlige rygsække til håndbagage, der også tjener en dobbelt funktion. Bløde plysdyr i rygsækdesign er bagage og legekammerat på én gang.

Mere sikkerhed med en passende børnekuffert som trolley

Naturligvis skal de små ikke bøvle med deres bagage eller endda få ondt i ryggen under den tunge byrde. Med en rullende rejsekuffert til børn skånes ryggen, og selv tung bagage kan transporteres problemfrit. Og hvis børnene virkelig ikke kan mere, kan mor og far bare overtage trolleyen.

Forplejning og proviant på rejser er vigtige

Det mest stillede spørgsmål i bilen er sandsynligvis: "Mor, er vi der endnu?" Ikke underligt, at de små keder sig hurtigt på lange bilture, og på et tidspunkt knurrer maven også. Du kan afhjælpe dette med en madkasse, der, fyldt med lækkerier, kan forkorte ventetiden indtil ankomsten. Selvfølgelig kan du også bare forsyne dine børn fra forældrenes køletaske, men de små personligheder sætter ofte pris på selvstændighed.

Give mulighed for afslappende søvn også på rejser

Den perfekte udstyr til børn kræver mere end bare en kuffert. Der skal tænkes på mange ting, herunder at de små hurtigt kan blive trætte. Uanset om det er i flyet, i bilen eller bare på ferie, sørger en nakkepude i bagagen for mange dejlige timer. Designet børnevenligt som en sød dyrefigur kan de små pusle sig ind, sove behageligt eller bruge puden som legekammerat.

Sørger for masser af fornøjelse på rejser

Når det er tid til ferie, er mor og far ofte meget travle. Der skal pakkes kufferter, og alle vigtige dokumenter skal findes frem. Men hvordan underholder du dine børn i den ofte stressende tid før ferien? Ganske enkelt, med deres egen børnekuffert trolley. Så har de små mulighed for selv at bidrage til rejseforberedelserne og føle sig rigtigt voksne, når de pakker deres egen kuffert. De fleste børn elsker at efterligne deres forældre og er ofte beskæftiget i timevis. Det er også sjovt for dig at se på, når børnene travlt løber rundt i huset for virkelig at pakke alt vigtigt i kufferten. Alt hvad du har brug for til børnevenlige rejseforberedelser kan du købe bekvemt online hos Benera.Artikel 1 - 20 fra 66