Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

LED og dekorativ belysning

Her får du garanteret lys!

Lys skaber atmosfære. Ikke uden grund taler man om en 'romantisk stearinlysmiddag' eller en spektakulær lysinstallation. Ikke helt så spektakulære, men stadigvæk ægte blikfang, er vores smukke lamper og belysning, som, når de er placeret i det rigtige lys, altid er en dekorativ højdepunkt. Nogle gange romantiske, nogle gange legende, nogle gange enkle og strømlinede, sikrer de, at du kan lege med lys og skygge. Både indendørs og udendørs i din have, på din altan eller terrasse. Og så hurtigt kan du skabe den rette atmosfære for dit humør.

Oplysende øjeblikke for dine indendørs rum

Atmosfære med blødt, indirekte varmt lys: Vores bordlamper af tyndt, gennemsigtigt porcelæn er en ideel lyskilde til dette. De søjleformede, ikke særlig store gulvlamper med diskret hulmønster, ofte med blomstermotiver, skaber fantastiske lysvirkninger, er diskrete, men yderst dekorative. Hvis du foretrækker dyr, vil du også finde noget hos os, for de smukke porcelænslamper fås også i søde ugler eller fiskeformer. Tidløs elegance kombineret med stemningsfuld atmosfære - så vores high-end bordlamper får helt sikkert alle øjne til at skinne.

Stilfuld belysning til udendørsområdet

Skab højdepunkter til haven, terrassen eller altanen med vores søde og markante små udendørs lamper, som i skumringen sørger for stemningsfulde og oplysende øjeblikke. Uanset om du vælger den orientalsk inspirerede skulptur eller et sødt dyremotiv, bringer energibesparende LED-lamper smukt lys til mørket udenfor. Lavet af polyresin er disse lamper vind- og vejrresistente og næsten udelelige. De er i stand til at sætte en varm sommeraften i det rette lys. Takket være tænd/sluk-knappen kan de betjenes når som helst.

Meget hjælper meget: Kombinér blot små lysakcenter

Hvis du foretrækker mange små lys, kan du bare vælge en af vores stemningsfulde lyskæder eller et smukt lyssæt. Så opstår der romantik på et øjeblik. Vores dekorative lyskæder tilbyder enten blomsterlys i form af glødende roseblomster. Eller du kan vælge et lys- eller rosearrangement med LED-lys, som sørger for diskrete og blide lysøjeblikke og skaber en varm, romantisk atmosfære mange steder i dit hjem.

Ved bordet, natbordet eller et sted efter eget valg: Lad der blive lys!

Små, men fine bordlamper kan på et øjeblik skabe en hyggelig atmosfære. Med en varm lysstråle, der ikke kun oplyser mørket, men også sætter stemningsfulde akcenter. Stilfuld, elegant og tidløs forbedrer disse lyskilder med sikkerhed det samlede indtryk og sætter ethvert sted efter eget valg i det rigtige lys. Simpelthen 'Spot on', nogle lamper har endda en dæmpningsfunktion, det vil sige, at du bestemmer, hvor meget lys du vil bringe ind i mørket.