Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Små møbler

Lille, men alligevel stor! Disse små hjælpere yder virkelig stor service.

Nogle gange er det kun små ting, der gør en forskel. Nogle gange mangler der kun få centimeter for at nå den øverste hylde. Så kommer en lille, praktisk skammel som sendt fra himlen. Eller måske mangler der ikke meget, men der er stadig brug for plads til krydderier eller andre småting. En pæn, lille hylde, der nemt kan integreres i omgivelserne, skaber hurtig og attraktiv hjælp. Og fordi småting også kan gøre en forskel, og insekter som fluer og myg i lejligheden kan være en sand plage, sørger en lille dørforhæng for stor effekt. Det forhindrer fluer i at flyve rundt i lejligheden og kan også bruges som afskærmning og attraktiv rumopdeling. Og hvad angår småting, som man siger, små gaver holder venskabet i live. Små gaver finder du selvfølgelig også her.

Rammebetingelserne skal være i orden! Det er de.

Nogle ting bør holdes inden for rammerne. Med vores rustikke opbevaringsrammer er det slet ikke noget problem. De kan placeres eller hænges op efter behov og giver dermed plads og den rette ramme til den dekorative præsentation af smukke ting af enhver art. Deres rustikke, mørkebrune look er lige i trend og passer ind i alle andre rammebetingelser på en tidløs måde. Firkantet, praktisk og godt.

Nogle ting bør måske ikke bare være en hylde.

Åbne, små og overskuelige, men også smukke og praktiske, det er vores små hylde-løsninger til køkken, bad og andre rum. De fås i forskellige størrelser, farver og materialer. Af jern eller træ eller en attraktiv kombination. Det, de har til fælles, er, at de er nemme og hurtige at hænge op med få håndtag, yderst stabile og funktionelle. Og de ser også godt ud. Med dem kan du hurtigt skabe en praktisk opbevaringsplads, og så er alt i orden igen. Hos os finder du små og større hylder i forskellige stilarter. Moderne og minimalistiske såvel som mere nostalgiske eller i den populære Shabby-Chic-stil. Det, de har til fælles, er, at de er ekstremt fleksible og åbne for alt.

Med vores små møbler er du altid velorganiseret.

Rod er ikke pænt. Ingen vil gerne se det, og du sandsynligvis mindst af alle. Det behøver du heller ikke. Små hjælpemidler, der er lige så stilfulde som praktiske, hjælper utroligt meget. De sørger for, at altid har sin plads, ingenting går tabt, og det er hurtigt tilgængeligt, når du har brug for det. Vores små møbler hjælper dig med det og er et attraktivt supplement til din eksisterende indretning, de passer naturligt ind i helhedsbilledet. Det gælder både for den moderne paraplyholder og for små sideborde, bænke og mere.

Her hjælper vores små møbler med at give dit hjem struktur, så det altid er indbydende og velordnet.Artikel 1 - 17 fra 17