Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Planteorganisator

Darf wir Ihnen einen Korb geben?

Eller en plantekrukke? Eller måske endda en hel hylde til dine grønne drømme? Plante- og haveentusiaster kommer ikke til kort hos os. Vi har et stort udvalg af beholdere af alle slags. Til indendørs og selvfølgelig til udendørs brug. Her finder du mange smukke kurve, potter og andre beholdere til altanen, haven eller terrassen. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Og for enhver type plante. Uanset om de har dybe rødder, frodige blade, er hårdføre over for frost eller producerer en sand blomsterpragt. Hvad angår materialet, har vi også en del at tilbyde: Galvaniseret og pulverlakeret stål, forskellige træsorter og stenmaterialer, rattan og andre robuste fletværk, keramik, terrakotta og endelig, til en lille evighed, af eternit, cement og polyresin.

Chic i skål: Flotte planteskåle med charmen fra tidligere årtier

Antik charme, forvitret patina, ædelt minde om fortiden: Vores plantekrukker og skåle i antik stil er noget helt specielt. De fås i forskellige størrelser og forskellige materialer: Lavet af terrakotta fortæller den forvitrede stenoptik gamle historier fra fortiden. Eller lavet af robust stål med med vilje ældet facade, bringer de antikke flair til altanen, terrassen eller haven og minder om gamle mediterrane havestil. Materialet står imod vind og vejr og er ikke bleg for nogen opgave. Vores antikke plantekrukker er en ideel gave til nostalgikere, romantikere og elskere af den populære Shabby Chic-stil. Og de skiller sig også ud på grund af deres praktiske håndtering: Mange af dem har håndtag, der gør det nemt og hurtigt at transportere fra A til B. Flytningen er derfor ikke i fare.

Til sjove gartnere og naturvenlige sjæle: Sjove plantekrukker, der ikke er en joke.

Nu bliver det sjovt: Med vores små figurer og plantekrukker bliver terrassen, altanen eller haven hurtigt til en stor sjov. For de er anderledes end traditionelle blomsterpotter og bringer udover dybgrønt og farverige blomster også ekstra farve ind i din have. Uanset om det er originale plante-sko med mus, pindsvin eller fugle, eller sjove får eller andre sjove figurer, med dem bliver havearbejde helt sikkert rigtig sjovt.

Hoveder, der også er potter. Og derfor lette at plante i.

Giv din have et ansigt. Eller måske endda flere. Vores markante plantekrukker fås i mange interessante hovedformer og forskellige materialer. Nogle gange minder de om antikke gudinder, hvis ansigt pryder altanen, haven eller terrassen. Der er dem også som dyrehoveder, der med glæde kan sættes sammen på en bed af dit valg. Uanset om det er i keramik, terrakotta eller polyresin, så er hovederne vind- og vejrresistente og ser frem til en beplantning, der passer til stilen.

Skynd dig, hurtigt i kurven!

Lad dig gerne give en kurv og plant den med blomsterdrømme. Her har vi et stort udvalg af kurve i mange forskellige størrelser, forskellige materialer og i mange stilarter. Robust, naturinspireret fletværk er lige så tilgængeligt som antikt udseende metal. Også gerne i den populære rustikke stil. Alle vores plantekurve er helt vind- og vejrresistente og egner sig til både indendørs og udendørs brug.