Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Tallerkener og skåle

Skål! Især med så smukke eksemplarer!

Naturligvis har vi alle kopper i skabet: Tekrus, kaffekrus, krus af porcelæn, glas, emalje, men også drikkedunke og andre beholdere til dine foretrukne varme og kolde drikke. Nogle kommer som et sæt, andre i smuk indpakning, farverigt mønstrede eller stilfuldt dekoreret med smukke blomster- eller dyremotiver, citater eller andre fantasifulde mønstre. Vores store udvalg af kopper og krus giver helt sikkert glæde og forventning til næste hyggestund eller en situation, hvor man ønsker at sidde i ro og nyde en kop te. De egner sig også glimrende som stilfuld gave eller sjov lille gave til en kær person. For én ting er sikkert: Man kan altid bruge flere kopper, og man kan næsten aldrig få nok af dem.

Kopper og kunst - en særlig smuk kombination

Kunstelskende kaffedrikkere eller kunstfulde tefolk vil helt sikkert være glade for vores kopper. Her mødes kunst og kop. Nærmere bestemt smukt designede porcelænskopper med kendte motiver fra kunstscenen.
Uanset om du foretrækker impressionister eller er til japansk kalligrafi, opfylder vores kopper de højeste kunstneriske krav. Også elskere af fint blomsterdesign vil helt sikkert finde noget for sig her. Næsten alle kopper fra vores kunstnerisk dekorerede serie er lavet af høj kvalitet kinesisk porcelæn, fuldt opvaskemaskine- og mikroovnsbestandige og leveres i en smuk gaveæske, som beskytter koppen under transporten og også gør noget ud af sig som gaveindpakning.

Må der gerne være et par flere kopper?

Vi tilbyder dig flere matchende kopper fra en serie med vores smukke og praktiske kop-sæt. Enten som et matchende koppar i par eller som en praktisk firesæt. Her er der en række matchende sæt med forskellige motiver. Moderne, retro, legende, blomstret - her er alt tilladt, hvad der falder i din smag, og du har frit valg. Alle koppesæt er lavet af høj kvalitet porcelæn og er fuldt opvaskemaskine- og mikroovnsbestandige.

At vente og drikke te? Ja tak, med glæde!

Også dedikerede tefolk har et stort udvalg af smukke og praktiske tekopper hos os. De kommer selvfølgelig gerne komplet med tebrygger og låg. Plus en flot indpakning, der beskytter koppen optimalt under transport og også gør noget ud af sig som gaveindpakning. Ud over din forkærlighed for te kan vores tekopper også appellere til andre præferencer. For de fås i mange forskellige motiver og charmerende mønstre, der ikke kun bringer glæde under te-tiden.

Ude kun kande? Inde også!

Lækker tekop plus kande plus filter i en tiltalende gaveæske ønsket? Ingen problem. At koge, brygge, nyde, fylde på bliver en leg med dette charmerende sæt. Findes i forskellige motiver og lige så praktisk, smukt og uundværligt for te-elskere. Det samme gælder for vores smukke teflasker til at tage med. De ser ikke kun godt ud, men er også praktiske, når man er på farten og ikke vil undvære friskbrygget te. Det dobbeltvæggede glas holder indholdet varmt og er behageligt at bære på ydersiden.