Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Børns service

Hvem har spist af min tallerken?

Børns udvikling kræver stimulering, især grov- og finmotorik skal udvikles, og sanserne skærpes. Her kombinerer vores børneservice det behagelige med det nyttige. Først kommer noget lækkert på bordet, som derefter kan blive fint hakket og spist med det søde børneservice efter eget valg. På denne måde bliver alle sanser stimuleret, og med det specielt designede service til børn præsenteres det smukt og tiltalende. Brugen af ske og gaffel styrker finmotorikken, og hvis noget falder ned, er det også ret ligegyldigt. For service og bestik er trods alt ikke af porcelæn.

Perfekt til madpakker og andre små snacks

At lege gør sulten. Hvad kunne være bedre end at finde sin madpakke i en af vores smukke, børnevenlige madkasser, tage den ud og stille sin lille sult. De fås i forskellige størrelser, både til den lille og den store sult.

Også deres forskellige farverige motiver får børneøjne til at skinne. De kan lukkes sikkert, så alle medbragte snacks forbliver friske i lang tid, ikke tørrer ud eller løber ud. Med disse bokse giver du dine børn altid også en smule glæde plus proviant med på vejen gennem livet.

Altid klar til små drikkelege

Vi har også tænkt på den lille tørst i mellem. I vores sortiment finder du mange smukke drikkeflasker og -dunke med søde motiver, hvor man kan transportere vand, juice eller mælk rent og uden lækage. Men ikke kun når man er på farten, får vi tørstige børneøjne til at stråle. Her sørger de farverige kopper og krus for, at der heller ikke derhjemme er nogen tør hals, og at te, kakao, juice eller mælk altid kan serveres på en tiltalende og børnevenlig måde.

Lirum, larum, ske- og gaffelstil

Små børn spiser meget. For at de også gør det gerne, har vi fortryllende og søde bestiksæt til de små i vores sortiment. De består af alderssvarende formet ske og en ikke alt for spids gaffel. Smukt formet, handy og i farverigt design gør det sjovt at håndtere dem, og selv de små kan spise med dem som de voksne. Lavet af miljøvenligt bambus bidrager de også lidt til bæredygtigheden. Velbekomme!Artikel 1 - 20 fra 40