Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Dekorationshøjdepunkter

Skønne dekorationer i overflod

Er du på udkig efter noget nyttigt til din have, terrasse eller altan? Eller noget dekorativt? Hos os er begge dele velkomne, både praktisk og smukt. Måske endda meget usædvanligt og specielt? Det er heller ikke noget problem. Bare kig dig omkring, du finder helt sikkert det, du leder efter. Eller opdager noget, du slet ikke søgte efter, men stadig kan få glæde af. Fordi det er en smuk havepynt eller har en praktisk anvendelse for den lokale dyre- og planteverden. Eller har en anden form for værdi. Lad dig blot inspirere af vores idéer til, hvordan vi kan gøre dit udendørs område smukt og veludformet.

Et hjerte for dyr

Kan du lide dyrebesøg i din have? Så har vi en hel række praktiske og hjælpsomme lokkemidler til fugle, insekter og andre dyr, der besøger haven. Foderhuse, redekasser og andre hyggelige steder for dyrene, der gør godt, ser smukke ud og skaber en hyggelig atmosfære. Uanset om det er til solsorte, drosler, finker og stære eller til humlebier, flagermus og pindsvin, så giver vores foderpladser og nemt at hænge op redehjælpemidler plads og beskyttelse til små dyr af enhver art. De er vejrbestandige, robuste og altid et godt sted, hvor dyr gerne opholder sig.

Pas på, forklædedragere!

Når mor står ved komfuret, trækker far ud i haven. For mange et gammelt fordom, men desværre alt for ofte en lykkelig realitet. Det er jo heller ikke noget problem, men snarere et velvalgt opdelt ansvar. Og heldigvis bekræfter undtagelser reglen. Uanset hvad, har vi praktiske grillforklæder til både ham og hende. Enten med grillredskaber i specielt indsyede lommer eller som beskyttelse i robust læder. Vi har også smukke haveforklæder i sortimentet. Eller praktiske picnic-tasker og tæpper. Har vi nu givet dig appetit? Så har vi opnået vores mål, og du er velkommen til at tage for dig.

Her går posten af?

Her vil postbuddet få store øjne! Med vores usædvanlige postkasser bliver levering en sand fornøjelse. Bare åbn klappe, put posten i, luk klappe. Det robuste materiale, den omhyggelige udførelse og det overraskende design bevarer garanteret enhver brevhemmelighed. Postkasserne har også plads til aviser og brochurer. Her er det deres rolle at beskytte dem mod nysgerrige øjne, vind og vejr.

Altid en rund sag

Dekorationskugler bliver mere og mere populære. Ikke underligt, da de som en attraktiv blikfang altid er en rund sag. Uanset om de er skinnende i rustfrit stål eller i fin rostoptik, passer de altid harmonisk ind i helhedsbilledet, supplerer det og skaber en dekorativ merværdi. Vores brede udvalg af dekorative kugler fås i forskellige størrelser og materialer. Der er helt sikkert den rette for enhver kugle-entusiast.