Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Service

Bord, dæk dig! Med ædel porcelæn og andre smukke nyttigheder.

Øjet spiser også med. Derfor skader det aldrig med et smukt dækket bord. Lad dig inspirere af vores smukke kopper med spændende dekorationer eller søde skåle og andre praktiske bordredskaber lavet af ædle materialer. Hos os finder du mange ting, der gør fælles måltider endnu smukkere, en inspirerende kop te endnu mere inspirerende, eller den søndags morgenmad endnu hyggeligere. Med lidt omhu for detaljerne bliver hvert bord gerne en festlig fest, hvor yndlingsmaden kan serveres efter lyst og humør. Enten for dig selv, for familien eller gode venner. For alle tager gerne plads ved et smukt dækket bord. Og gæster kommer gerne igen. Sådan opnår man vellykket gæstfrihed.

Kaffe eller te? Ikke kun et spørgsmål om smag.

Ved første øjekast ser det klart ud: Der er kaffedrikkere og tefolk. Det er ikke kun et spørgsmål om smag, men det siger også meget om livsstilen. Kaffedrikkere betragtes generelt som kreative, alsidige og succesrige. Teelskere derimod betragtes som sundhedsbevidste, rolige og pålidelige. Uanset hvilken type du er, vil alle finde de rigtige kopper hos os. Selvfølgelig er der også noget for dem, der foretrækker kakao eller mælk. Der er mange kopper og glas i forskellige former og med forskellige design. Enten enkel og meditativ til den afslappende kop te om eftermiddagen, farverig og overdådig til en opkvikkende mokka, eller betonet elegant til venner af den fornemme kaffekultur. Og dem, der foretrækker at servere i kande udendørs, vil også finde et fint udvalg af smukke tekander hos os.

Lækkert i skål? Ikke noget problem, et smukt udvalg er tilgængeligt.

Uanset om det er til müsli, yoghurt eller en lækker dessert, tilbyder vores skåle den rigtige form og funktion for enhver smag. Vi har også de helt rigtige skåle til de i øjeblikket populære "bowls". De fås i ædel porcelæn, spændende kokos- eller oliventræ, nostalgisk emalje eller kokosnødder, der er bearbejdet i hånden, med en glansfuld inderside. Vi har også store skåle til salater og lignende, hvor den sunde grønt kan anrettes fremragende og dekorativt.

Alt er i smør? Men selvfølgelig, vores køkkenredskaber gør det muligt.

Smørkasser holder smørret friskt, bevarer dets aroma og ser også godt ud. Hos os fås de i forskellige former og materialer. Uanset om det er sølvbelagt, porcelæn, emalje eller høj kvalitet plastik, så er vores smørkasser en aromabeskyttende hylde for den sarte og følsomme smørepålæg. Selvfølgelig finder du hos os også andre praktiske køkkenredskaber, der sætter dig i smag, såsom smukke pizza-brætter i oliventræ, handy serveringsbakker i det uforgængelige gummitræ, elegante sukkerskåle i rustfrit stål samt sjove æggebægre i farverige motiver til søndagens morgenæg.