Gratis fragt ved køb over 60€
Gratis retur
Mulighed for køb på faktura

Gylden Mælk

Benera.de
2023-10-10 09:53:00
Gylden Mælk -

Ingredienser

Ingredienser til Gylden Mælk

  • 1 stykke frisk ingefær - virker antiinflammatorisk og styrker immunsystemet
  • 1 tsk gurkemejepulver (eller frisk gurkemeje) - indeholder curcumin, en kraftig antioxidant med antiinflammatoriske egenskaber
  • En knivspids peber - øger biotilgængeligheden af curcumin i kroppen
  • 1 spsk honning - virker beroligende og lindrer ondt i halsen
  • 250 ml risemælk - en mælkefri alternativ, rig på næringsstoffer
  • 250 ml vand
  • Kanel til pynt

Fremgangsmåde

  1. Skræl og riv den friske ingefær fint.
  2. I en lille gryde blandes den revne ingefær, gurkemejepulver (eller frisk gurkemeje), peber, honning og vand.
  3. Lad blandingen simre ved lav varme under konstant omrøring, indtil der dannes en pasta.
  4. Lad pastaen køle af.
  5. Opvarm risemælken, men bring den ikke i kog.
  6. Rør pastaen i den varme risemælk.
  7. Hæld den Gyldne Mælk i kopper og pynt med en knivspids kanel.

Gylden Mælk

Fordele ved Gylden Mælk

Gylden Mælk er en opvarmende drik, rig på antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber. Den styrker immunsystemet og er særligt populær i efteråret og forkølelsessæsonen for at støtte kroppen.

Tips

Den overskydende pasta kan fyldes i et glas og opbevares i køleskabet. Den er holdbar i flere uger og kan bruges igen og igen til at lave Gylden Mælk.

Først udgivet på www.zufallsmoment.de

De anvendte køkkenredskaber fås i onlinebutikken:

Gryde til Gylden MælkPandeovn til Gylden MælkGylden Mælk Kop


Nyheder